FotoBlog van René Wouters

mijn verhaal in beelden…

Robert Wittenberg, cultureel horeca ondernemer

Posted by René op mei 27, 2011


Robert (Deventer, 1973) is directeur van café-brasserie Dudok in Arnhem dat deze maand haar 8-jarig bestaan vierde en Robert staat vanaf het begin aan het roer van deze dynamische horecagelegenheid! Maar er is meer: voor allround catering kun je ook bij hem terecht bij Ma Guise en alsof dat nog niet genoeg is worden er in de loop van dit jaar een aantal Dudokstudio’s gerealiseerd zodat ook de hotelfunctie om de hoek komt kijken. Robert doet veel moeite om mensen met initiatieven een plek te bieden wat hem en Dudok populair maakt in alle lagen van de Arnhemse bevolking. Zo zijn er b.v. aan de lopende band exposities van kunstenaars, is er gelegenheid voor het voeren van debatten en kunnen groepen bijeenkomsten houden. En daarnaast heeft hij ook nog (maar niet zo erg veel) tijd voor zijn hobby’s motorrijden en skiën.  Al met al een druk initiatiefrijk baasje.

Op de achtergrond een schildering op een muur van de binnenplaats, een creatie van striptekenaar Hanco Kolk en illustrator Kees de Boer. Dit kunstwerk wordt vandaag officieel onthuld.

Advertenties

3 Reacties to “Robert Wittenberg, cultureel horeca ondernemer”

  1. Leuke foto, met al die lijnen, ook in zijn overhemd!

  2. Vele typerende foto’s op dit fotoblog..Hier was het , het lijnenspel van het hemd dat de persoon eruit deed springen tegen de speelse achtergrond van ongecontroleerd lijnenspel

  3. henk said

    ga zo door mooi bedrijf afz henk wittenberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: