FotoBlog van René Wouters

mijn verhaal in beelden…

Diederik Vrijhoef, projectmanager CRE-AID

Posted by René op oktober 1, 2010

Diederik (Raalte, 1986), verhuisde op 19e jarige leeftijd naar Arnhem. Tijdens zijn studie Communicatie & Multimedia Design aan de HAN Arnhem, organiseerde hij het New Juice festival en studeerde hij af bij Stichting Dollypop op het gebied van social media.

Na zijn afstuderen bleef hij werken voor Stichting Dollypop waar hij, onder andere, projecten organiseert, workshops en presentaties social media geeft, stagiaires begeleidt en zich veel met online media bezighoudt.

Vanuit zijn interesse voor de creativiteit van kunstenaars in combinatie met het bedrijfsleven is hij projectleider geworden van CRE-AID waar hij bedrijven, organisaties en instellingen helpt met oplossingsrichtingen voor vraag- en probleemstukken. “Meerdere disciplines samenbrengen, gepaard met een goede methodiek levert altijd een beter en onverwacht resultaat op” vertelt Diederik wanneer hij aangeeft wat CRE-AID uniek maakt.

Advertenties

Eén reactie to “Diederik Vrijhoef, projectmanager CRE-AID”

  1. Tjeerd said

    Door de onscherpte van het gezicht en lichte drukke achtergrond gaat de aandacht weg van het onderwerp. wel mooi gemaakt met bestaand licht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: